torsdag 31 december 2009

Göstas julklapp

Den som fick den största julklappen i vår familj var Gösta, den var så stor så den gick inte ens att slå in i papper. Tomten orkade inte ens komma hit med den, han skickade den på posten. Matte och husse monterade ihop den och Gösta tittade fundersamt på åbäket... Ett gym/lek/relaxavdelning i ett, vad är det för spektakel? En stilpolis skulle dö om de såg eländet i vinröd plysch (och matte och husse skämdes lite över vad de släpat hem)!

Gösta har gått husse och matte på nerverna nu när det har varit så kallt ute. Han har inte velat gå ut utan har istället tagit ut sin energi på oss här hemma. Han kastar sig kring halsen på oss hundar och hänger där och biter oss. Han bär ner sina leksaker till Batman och mig så vi kan tugga sönder dem. Han har racerbana på soffa, bokhyllor och piano. Han länsar granen, han... ja, som sagt, listan kan göras lång. Skulle detta råda bot på understimuleringen?
Nice och soft! Här har jag lite utsikt över er andra!
Ha ha! Nu fick jag den!
Jodå, presenten uppskattades verkligen! Har Gösta blivit lugnare inomhus? Nja, nog härjar han på rätt duktigt i alla fall men vi får i alla fall lite andrum medan vi väntar på varmare tider ;-)

Inga kommentarer: