onsdag 30 juni 2010

Helt normal!

SEMESTER! Snacka om att det är skönt med semester! Ha både matte och husse hemma på heltid, ingen som stressar och ska dra ut en på tidiga morgnar oavsett väder. Jag brukar hoppa upp till dem i sängen och ligga och dra mig och mysa med dem på morgnarna. Batman ligger i deras säng och svettas hela nätterna, jag fattar inte att han inte får värmeslag!

På tal om värmeslag så börjar vi fundera på om Gösta har fått det... Han har dille på många saker och är ganska knäpp i största allmänhet, men titta på det här liksom!?


Vad gör han??!! Han kan ligga så där långa stunder, helt stilla. Ja nog är han bra konstig allt..

Tur att man själv är helt frisk och vid sina sinnens fulla bruk! Ja vadå!? Har ni aldrig sett en hund använda solstol förut?

Batman och jag brukar läsa deckare för varandra och slappa på altanen, det är ju faktiskt semester och då måste även whippetar ha rättigheten att få koppla av.

Ja den där.. Han är ju inte riktigt klok.. En KATT i en solstol, har aldrig sett något liknande.

Sluta skratta! Jag kan inte rå för att matte och husse är hundvakt åt en hund som tar MIN bädd. Nöden har ingen lag så då måste jag ju ta hans lilla bädd! Batman och jag kan ju dela bädd, vi är ju liksom av samma sort, men aldrig att jag skulle krypa ner bredvid den där lurven!


Dessutom är han lite läskig, inte för att jag vill snacka skit men han brukar faktiskt morra åt mig om jag bara kastar ett öga åt hans matskål när det är matdags. Det är en crazy värld jag lever i emellanåt, tur att jag själv är normal som sagt..och tur att han snart ska åka hem!

Ett bländande vitt leende!





Ja, ja... En bild säger mer än tusen ord har jag hört, vad säger då inte de föregående tre bilderna? Jag tycker att de säger att jag trivs med livet, njuter och mår bra i alla fall! Är det inte det som livet går ut på? Trevlig sommar i alla fall från ett par lediga, slöa, soldyrkande och semesterslappa whippar i Borlänge!