onsdag 17 februari 2010

Februarinytt!

Februari månad har varit ganska lugn måste jag säga. Snö är ju kul men nog längtar jag till våren allt, speciellt när fåglarna kvittrar och solen skiner emellanåt. I måndags eftermiddag firade vi mattes födelsedag med ett veterinärbesök och en räkning på nästan 1000 kr för en analsäckstömning. Matte tyckte det var hutlöst dyrt men husse tyckte: Det är han väääärd... Ja tur var väl det för det var inte så skönt heller ska jag säga!!!!! Varken innan eller under själva besöket, piiiinsamt...

Gösta börjar få vårkänslor, han är helt galen! Han sitter vid fönstret och gapar och låter när han ser rådjur hos grannen, jag undrar om det är jaktlusten i honom. Bara han inte tar sig vatten över huvudet och börjar jaga storvilt också..
När han är inomhus retar han gallfeber på oss för det mesta och vi får springa och skälla på honom. - Nej Gösta, låt bli orkidéerna, de kan ju vara giftiga!
-Oj, oj, oj! Om matte ser dig äta på Alla hjärtans dag buketten ligger du RIKTIGT pyrt till!
-Gösta, man kan inte jaga bananer. Bananer är ungefär lika roliga att jaga som en torr skogaholmslimpa!
-Han är inte riktigt klok den där katten! Batman, dra på dig polisuniformen och hjälp mig gripa ligisten!
-Hmm, han är inte här i alla fall..
-Inte under soffan heller..
-Duuu Mållgan, det börjar bli rätt jobbigt att vara en lagens man och försöka hålla reda på ligisten. Får jag ta en rast och en doughnut?
-Nej för bövelen Batman! Poliser och superhjältar har inga raster, de är samhällets väktare dygnet runt, det fattar du väl! Somna inte på din post utan fortsätt att vara alert och leta. Jag har lite pappersarbete att pyssla med så jag drar mig tillbaka till kontoret.... MOAHAHAHAHA!