lördag 15 november 2008

Snillet spekulerar

Enkelsäng...
..dubbelsäng...
...och våningssäng! Jo, den svarta högen som ser ut som någon oformlig Barbapapafigur ovanpå min bur är faktiskt en katt...believe it or not. Jag tror att hon heter Barbafräs, hi, hi!

Lögardagen

-Snälla, vi kan väl prata om det!!! Jag är inte lortig, jag kommer bestämt ihåg att det kändes som igår det var baddag..eller i förrgår..eller..kanske någon liten ynka månad sen. Jag har hundmat att erbjuda, jag kan fixa ett par fina kattskinn. Säg bara vad du vill ha så fixar jag det!
-Den gubben gick inte sa matte och husse! och sedan vred de på kranen för fullt. Fy fasen, tvål i munnen också, vad irriterande!Finns det inget förhandlingsutrymme nu för tiden, jag bara undrar... Jag skulle ha sagt ifrån redan som liten så de hade fattat att jag inte gillar det här.
-En äcklig, rosa frottéhandduk! Den är torr och hård mot min magra stackars lekamen, nej nu går jag! Det finns faktiskt gränser för vad jag kan tolerera!
-Eh..hallå. Ursäkta? Kan någon öppna dörren?
Det finns bara en bra sak med badning, man får massa godis efteråt! (Och ja, ni ser rätt, jag tvingas till den slutliga förnedringen att göra "high five" för att få de stackars godisbitarna. Jag önskar att jag fått bo hos någon av husses eller mattes föräldrar istället, där skulle jag aldrig behöva jobba för godis.)